На проспекті Миколи Бажана, 1К (поблизу метро «Позняки»), завершується облаштування нового фудхолу «Київ Їжа».
Як пише Українська рада торгових центрів, фудхол площею понад 5500 кв. м перебуває на фінальній стадії підготовки та активно залучає операторів.
«Київ Їжа» позиціонується не лише як гастрономічний простір, а як культурно-гастрономічна платформа, що об’єднає популярні заклади міста, локальні бізнеси та фермерів.
Проєкт поєднує сучасний дизайн із локальною ідентичністю, пропонуючи майданчик для гастрономічних експериментів і нових форматів.
«Це місце, де шеф-кухарі, ресторатори, бізнесмени та креативники створюватимуть нову гастрономічну сцену Лівого берега. Тут народжуватимуться смаки, які любитиме й обговорюватиме все місто», – зазначають організатори.

Для комунікації з гастрономічною спільнотою команда проєкту використовує популярний застосунок Expirenza, який об’єднує понад 1700 закладів по всій Україні. Для промо-кампанії організатори залучили блогера й коміка Данила Повара та створили CGI-відео, у якому він разом із талісманом фудхолу – Їжаком – подорожує правим берегом Києва, запрошуючи рестораторів приєднатися до проєкту на лівому березі.

Читайте також: У Києві відкрили високотехнологічний хаб для підтримки підприємців і ветеранів
Нагадаємо, контроль над МВЦ перейшов до власника бізнес-центру «Парус» і готелю «Україна».